Over ons

In 1925 begonnen we met het bedraden van pikbinders. Maar door de jaren en generaties heen groeiden we uit tot een innovatief bedrijf dat zich specialiseert in het oogsten van erwten; herstellings- en onderhoudswerken aan vrachtwagens, tractors, aanhangwagens, hoogtewerkers, heftrucks,… en staalconstructies uitvoeren op maat.

Dankzij onze opgebouwde knowhow, ons moderne machinepark en ons ervaren team zorgen we elke dag opnieuw om onze klanten optimaal te bedienen. Bij ons kan je terecht voor een grote verscheidenheid aan diensten of producten. Zo voeren we projectmatig metaalconstructies uit, gaande van projecten voor particulieren tot grote projecten voor bedrijven. 

Daarnaast stellen we ons ook flexibel op en voeren we dagelijks industriële herstellingen en onderhoud uit. Ondertussen beschikken wij ook over een plasmabrander waardoor seriewerk of stukwerk beiden tot onze mogelijkheden behoren. Gaande van het uitbranden van een uithangbord voor je B&B, slagerij, hotel, een specifiek stuk die nodig is voor een bepaald onderdeel of machine tot het uitbranden van vele kleine stukken in seriewerk.

Vanaf de maand Maart beginnen wij met het inzaaien van erwtjes in de regio Wallonië. Wij hebben zelf 2 zaaimachines ter beschikking en zaaien de erwten volgens wens van de landbouwer. In de zomer voor ons geen bouwverlof want dan zijn wij ten volle bezig met het oogsten van erwten. Dit in de regio van Wallonië, Arras, Compiègne en Noord-Franse moeren. 

Met onze twaalf oogstmachines rijden we een heleboel hectares af in een tijdspanne van ongeveer tien weken. Hiervoor zijn wij elk jaar op zoek naar enthousiaste chauffeurs en of jobstudenten. Aanmelden om hieraan mee te helpen mag altijd.

Nog vragen over ons?

Neem dan contact op met onze projectleider Claire Vanbesien via [email protected] of maak telefonisch een afspraak op het nummer 0477 32 78 04.

Over ons