Industrieel onderhoud en herstellingen

Landbouwmachines

U kan bij ons terecht voor herstellingen en industrieel onderhoud met alle mogelijke landbouwmachines. Van tractoren en sproeiers tot zaai- en oogstmachines voor verschillende gewassen en teelten.

Wij werken niet alleen met ervaren technisch onderlegd peroneel maar ook met erkende toeleveranciers van verschillende merken zoals New Holland, Claas, John Deere, Fendt, Deutz,…

Zo kunnen wij elk probleem voor u oplossen.

Vrachtwagens

Aanpassingen of uitbreidingen voor uw vrachtwagen of opligger zowel hydraulisch als pneumatisch kunnen door onze vakmensen worden uitgevoerd op maat bij ons in het atelier. Ook herstellingen aan plaatwerk zijn mogelijk.

Onze referenties omvatten diverse werken zoals het hydraulisch aanpassen en verlengen van de oprijplaten van een dieptelader tot het ombouwen van een opligger voor transport van goederen met specifieke afmetingen.

Heftrucks

Ook verschillende merken heftrucks kennen voor ons geen mechanische geheimen. Het vervangen van de kettingen of het aanpassen van de vorken, vervangen van aandrijfriemen en rollementen,… het kan nagenoeg allemaal in onze atelier.

Door de technische kennis en ervaring van ons personeel kunnen wij de nodige onderhoudswerkzaamheden aan heftrucks en verreikers uitvoeren. Ons machinepark laat dan weer toe om aanpassingen op maat te voorzien.

Laadkaaien & bruggen

Geen technieker die u snel uit de nood kan helpen voor een kapotte laadkaai of brug? Wij sturen onze ervaren mensen op baan met de nodige tools om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen zodat er geen enkel transport hoeft te wachten.

Heeft u beschadigingen aan de bruggen of ondervindt u hydraulische problemen met de cilinder van de laadkaai? Onze techniekers lossen dit voor u op in no time.

 

Galerij Industrieel onderhoud

Een greep uit onze referenties