Stalen ramen & deuren

De fijnheid en sierlijkheid van stalen ramen zorgt voor een extra sfeer en uitstraling binnen elke architecturale lijn: landelijk, rustiek, strak of modern. Staal past zich steeds aan de omgeving aan.

De stevigheid van staal schept een brede waaier aan mogelijkheden met een uitzonderlijk fijn profiel. Dergelijk fijn profiel is onmogelijk te bekomen in PVC, aluminium of hout. Stalen ramen in combinatie met grote of kleine raampartijen zorgen zowel binnen als buiten voor een mooie lichtinval.

Zowel een deur in staal als ramen in staal vormen de eye-catcher van de woning of ruimte. Daarom staan we bij Vanbesien garant voor een perfecte afwerking van de door ons manueel vervaardigde deuren of ramen in staal. Alles wordt in ons eigen atelier geproduceerd, hierdoor kunnen we volledig op maat werken en volledig aan uw wensen voldoen.

Elke deur of elk raam in staal dat bij ons het atelier verlaat, is een uniek exemplaar dat volledig met de hand gemaakt werd.

Wat inspiratie nodig voor uw project? Bekijk alvast hieronder onze verschillende realisaties. 

Of weet u al perfect waar u naartoe wil? Neem dan contact op met onze projectleider Claire Vanbesien via [email protected] of maak telefonisch een afspraak op het nummer 0477 32 78 04.

Galerij Stalen ramen & deuren

Een greep uit onze tevreden klanten