Poorten & Hekkens

Wenst u een afsluiting voor de tuin of eerder voor een bedrijventerrein? Poorten, hekkens, afsluitingen zijn er natuurlijk in alle maten, kleuren en afwerkingen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij dan ook al het geluk gehad om deze te mogen uittekenen en plaatsen. Gaande van sierhekkens & poorten met houten afwerking, tot poorten met verticale spijlen of horizontale liggers. Met behulp van onze plasmabrander kunnen wij ook specifieke figuren naar uw wens uitbranden in staal of inox. Met andere woorden, de opties zijn eindeloos en nog belangrijker volledig naar uw keuze en op uw maat!

Wij komen steeds ter plaatse kijken wat de mogelijkheden zijn en koppelen deze dan zo goed mogelijk terug aan uw wensen en behoeftes. Het kan gaan om een geautomatiseerde draaipoort, een schuifhekken, een zelfdragende poort met al dan niet de bijhorende afsluiting. U kan hier ook zo ver in gaan zoals u het wenst: poort met LEDverlichting, afstandsbediening, videofoon, codeklavier, ingewerkte brievenbus,… Op onze bureau hebben wij reeds vele referenties verzameld en staan dan ook telkens klaar om deze met u te delen.

Wij maken zowel poorten, hekkens, terreinafsluitingen voor particulieren en bedrijven.

Wat inspiratie nodig voor uw project? Bekijk alvast hieronder onze verschillende realisaties. 

Of weet u al perfect waar u naartoe wil? Neem dan contact op met onze projectleider Claire Vanbesien via [email protected] of maak telefonisch een afspraak op het nummer 0477 32 78 04.

Galerij Poorten & Hekkens

Een greep uit onze tevreden klanten