Trappen & Balustrades

Wij produceren een breed gamma aan trappen & balustrades in zowel staal, smeedijzer of inox, helemaal op maat. Binnentrappen met stalen treden of houten treden in combinatie met stalen trapwangen, of veiligheidstrappen voor buiten in gegalvaniseerd staal met geperforeerde tredes? Het kan allemaal.

Bij trappen kun je oneindig veel verschillende combinaties maken. Staal in combinatie met hout zorgt voor een warme huiselijke sfeer en kan zowel strak als landelijk uitgewerkt worden.

Daarnaast maken wij ook veiligheidstrappen of brandtrappen voor openbare gebouwen, bedrijven of appartementsgebouwen. Gaat het om een draaitrap, rechte trap met of zonder tussenplatform, kooitrappen, wij tekenen alles uit volgens de mogelijkheden na opmetingen ter plaatse.

Wij voorzien ook de toegangsbordessen tot de brandtrappen indien dit nodig zou zijn. We beschikken over de nodige hoogtewerkers en veiligheidsmaterialen om de trappen op een veilige manier te plaatsen.

In samenspraak met u kunnen wij eventueel bestaande trappen afbreken en meenemen om te vervangen door nieuw te monteren trappen. De tredes kunnen vervaardigd worden in traanplaten of antislip tredes die zorgen voor een grotere veiligheid. De trappen kunnen op hun beurt gegalvaniseerd worden of gepoederlakt worden in een RAL kleur om een nog mooier resultaat te bekomen.

Wat inspiratie nodig voor uw project? Bekijk alvast hieronder onze verschillende realisaties. 

Of weet u al perfect waar u naartoe wil? Neem dan contact op met onze projectleider Claire Vanbesien via [email protected] of maak telefonisch een afspraak op het nummer 0477 32 78 04.

Galerij Trappen & Balustrades

Een greep uit onze tevreden klanten