Paardenstallen

Baat u een professionele manège uit of heeft u zelf privé enkele paarden lopen?

Wij zijn thuis in het maken van volledige stallingen op maat. Zowel binnenboxen als buitenstallingen zijn ons niet vreemd. Gaande van stallen voor het grote Vlaamse paard tot de Amerikaanse miniatuurpaarden, onze paardenstallingen worden steeds op maat gemaakt.

De deurpanelen of scheidingswanden kunnen voorzien worden in gerecycleerde kunststof panelen al dan niet met houtmotief. Deze planken zijn splintervrij en vragen geen onderhoud. Verschillende kleuren zijn hierin mogelijk. Staaltjes liggen bij ons ter beschikking.

De paardenboxen worden steeds uit kwaliteitsvolle materialen gemaakt en garanderen zo een lange levensduur.

De binnenboxen en buitenstallingen kunnen afgewerkt worden volgens keuze. Verkies je een plat dak, puntdak, met of zonder oversteek? Geïsoleerde of lichtdoorlatende dakplaten? Gelakte of gegalvaniseerde profielen en kokers? Opteer je voor een eenvoudig schuifslot, of breken de paarden graag uit: een steviger en moeilijker slot is ook mogelijk.

De look en feel van de paardenboxen kunnen ook doorgetrokken worden naar de piste en wasplaatsen voor de paarden.

Wat inspiratie nodig voor uw project? Bekijk alvast hieronder onze verschillende realisaties. 

Of weet u al perfect waar u naartoe wil? Neem dan contact op met onze projectleider Claire Vanbesien via [email protected] of maak telefonisch een afspraak op het nummer 0477 32 78 04.

Galerij Paardenstallen

Een greep uit onze tevreden klanten